× Děkujeme, vaše hlasování bylo započítáno!
Brzy budeme spouštět nový, moderní web. Vyzkoušejte již nyní!
Menu

Krůtí polévka ala Šéf

« Zpět

Průměrné hodnocení: 2.5797

Krůtí polévkovou směs opláchneme a dáme zprudka předpéct na cca 40 min do rozehřáté trouby. Kořenovou zeleninu očistíme a oloupeme si cibuli a dva stroužky česneku. Ve větším hrnci si rozvaříme vodu  a do mírně vroucí vody vložíme předpečené maso. Velice zvolna vaříme asi dvě až tři hodiny. Voda musí jen pouštět drobné bublinky ode dna hrnce. Asi v polovině vaření přidáváme zeleninu. Těsně před koncem vaření vložíme do hrnce čerstvé celé bylinky, nejlépe libeček a petrželku. Po dovaření vývar scedíme, obereme kostry a maso vrátíme do vývaru. Přidáme zeleninu pokrájenou na kolečka.